skip to Main Content

Een verfrissende en dynamische organisatie voor transportbedrijven en beroepschauffeurs in Nederland

ITG werkt alleen met de allerbeste chauffeurs van Nederland. Na een uitgebreide intake, referentiecheck en een rij test in komt een kandidaat in aanmerking om zich aan te sluiten bij ons team. Daarna luisteren wij goed naar de wensen van de chauffeur. Het is voor iedereen van belang dat hij/zij op de juiste plek terecht komt.

Wij nemen de planners van transportbedrijven het werk graag uit handen. Zij hoeven zich alleen bezig te houden met de vracht zelf. Het bemannen van de auto’s regelen wij, zowel nationaal als internationaal. Dat is onze core business.

Binnen een uur een chauffeur nodig? Geen probleem, wij zijn erg goed in het ad hoc leveren van chauffeurs. Bij ITG heeft u een vast contactpersoon die u en uw bedrijf kent en 24/7 voor u klaarstaat.

Werkwijze
Interesse? Neem dan contact met ons op. Wij inventariseren direct al uw wensen, bespreken de mogelijkheden en gaan op zoek naar de beste chauffeur.

Het is tijd voor een frisse, moderne kijk op het uitzenden van chauffeurs. Wij zijn er klaar voor! Met een gezamenlijke ervaring van 30 jaar in de transport sector weten we bij ITG hoe we u als vervoerder kunnen helpen.

Kiezen voor ITG is kiezen voor kwaliteit, kennis van zaken, en een professionele manier van zaken doen. Dat is Interim Transport Group!

Wij zijn NEN 4400-1 gecertificeerd, hebben een aanwijsbeschikking KIWA Besluit Goederenvervoer over de weg en een verklaring WKA (Wet Keten Aansprakelijkheid) daarnaast is ITG aangesloten bij de ABU.