skip to Main Content

It’s about people

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben je bij ITG aan het juiste adres.
Wij zijn een verfrissende en dynamische organisatie voor transportbedrijven en beroepschauffeurs in Nederland. Ons doel is ervoor te zorgen dat de juiste chauffeur op de juiste plek terecht komt. 24 uur per dag, zeven dagen in de week! Jij staat bij ITG centraal.

ITG werkt alleen met de allerbeste chauffeurs van Nederland. Na een uitgebreide intake, referentiecheck en een rij test kom je in aanmerking om je aan te sluiten bij ons team. Wij luisteren goed naar je wensen, want het is voor iedereen van belang dat jij op de juiste plek terecht komt. Vanaf het moment dat je voor ITG gaat rijden kun je rekenen op een uitgebreide begeleiding en een langdurige carrière. Wanneer je via ITG aan de slag gaat ontvang je wekelijks je marktconforme salaris, bouw je pensioen op, kun je en ontvang je een set mooie werkkleding.

Het is tijd voor een frisse, moderne kijk op het uitzendgebeuren. Wij zijn er helemaal klaar voor!

Interim Transport Group is aangesloten bij de ABU (Algemene Bond Uitzendbureaus) en NEN 4400-1 gecertificeerd. Hierdoor weet je zeker dat je bij ITG precies krijgt waar je recht op hebt.