Nieuwe vacature

Klaar voor een nieuw avontuur op de wegen van Europa?
Interim Transport Group (ITG) heeft een unieke kans voor ervaren chauffeurs die graag internationaal willen rijden in de kleurrijke wereld van bloemen- en plantentransport. Vanuit Aalsmeer rij je samen met een collega naar adembenemende bestemmingen zoals Italië en Zuid-Frankrijk, waar je verantwoordelijk bent voor het veilig en snel afleveren van de mooiste ladingen.

Jouw avontuur

Als internationaal chauffeur werk je altijd dubbel bemand. Samen met je collega-chauffeur zorg je ervoor dat ladingen bloemen en planten op tijd en in topconditie worden afgeleverd. Vanuit Aalsmeer begin je de reis naar het zonnige zuiden van Europa, waarbij je onderweg niet alleen de kilometers maakt, maar ook het teamwerk optimaal benut. Zodra de vracht is gelost, is het tijd om jezelf terug te laten vliegen naar Amsterdam of Eindhoven, waar je vervoer klaarstaat om je weer naar Aalsmeer te brengen. Geen stress, geen zorgen – alles wordt geregeld.

Wat jij krijgt:

  • Gemiddelde rittijd van 26 tot 32 uur: Genoeg tijd op de weg om de kilometers te maken, met comfortabele rustmomenten.
  • Jaarlijkse werkzekerheid: Bloemen en planten kennen geen seizoensrust – jij hebt het hele jaar werk.
  • Uitstekend salaris: Jouw inzet wordt beloond met een salaris dat recht doet aan je ervaring.
  • Comfortabel reizen: Na elke rit vlieg je zorgeloos terug naar Nederland, klaar voor de volgende ronde.

Wat jij meebrengt:

  • Comfort met vliegen: Je hebt geen last van vliegangst, want elke rit eindigt met een comfortabele vlucht terug naar huis.
  • Ervaring achter het stuur: Je hebt ervaring als vrachtwagenchauffeur en bent in staat om internationale routes te rijden zonder problemen.
  • Proactieve mindset: Jij denkt vooruit en bent altijd op zoek naar de beste oplossingen voor jou en je team.
  • Taalvaardigheid: Je spreekt en begrijpt goed Duits of Engels, zodat je overal goed kunt communiceren.

Waarom ITG?

Bij ITG gaat het niet alleen om de vracht. Ons motto ‘It’s about people’ zegt alles: wij staan voor onze chauffeurs en geven je de ondersteuning en waardering die je verdient. Met stabiele werkmogelijkheden en een sterke focus op jouw ontwikkeling, ben je bij ITG niet zomaar een chauffeur – je bouwt een carrière op.

Pak je kans!
Wil jij de wegen van Europa verkennen en deel uitmaken van een toegewijd team in de bloemen- en plantensector? Solliciteer dan vandaag nog en ontdek hoe een carrière bij ITG er voor jou uitziet.

Interim Transport Group – It’s about people.

Heb je interesse? Neem contact met ons op en sluit je aan bij ons team!

Samenvatting

Als dubbel bemande internationaal chauffeur vertrek je vanuit Aalsmeer met één doel voor ogen: de vracht zo snel mogelijk bij het eerste losadres afleveren. Samen met je collega vorm je een onmisbare schakel in de toeleveringsketen, waarbij jullie elkaar ondersteunen bij het laden en lossen.

Functie-eisen

Geen angst om te vliegen
Enige ervaring als vrachtwagenchauffeur
Positieve instelling, bereid om mee te willen denken met de opdrachtgever
Kunnen spreken van Duits of Engels

Contact

Interim Transport Group
Kleine Veld 21, 7751 BG Dalen

Aanvraagformulier