Team Interim Transport Group

Interim Transport Group is een modern ambitieus uitzendbureau voor chauffeurs CE. Onze passie voor transport vertaalt zich in de dynamiek van Interim Transport Group. Onze landelijke dekking, meertalige uitstekende backoffice en topkwaliteit chauffeurs zijn de trots van onze organisatie.

Wij garanderen snelle en juiste facturatie en leveren kwaliteit tegen scherpe prijzen. Onze kennis en ervaring rijken ver in diverse branches en in koelvervoer, vervoer van zeecontainers en tautliners.

Onze chauffeurs genieten een eerlijk salaris en goede begeleiding. Onze planners hebben rechtstreeks contact met alle 250 chauffeurs in hun eigen taal. It’s about people.

Bij Interim Transport Group scoren we samen.

Interim Transport Group groeit continu, in omvang en in organisatie.

Op de thuisbasis van Interim Transport Group in Dalen zit een geweldig team met meertalige planners die door het wekelijkse contact met chauffeurs een uitstekende samenwerking realiseren. Duidelijke taal, no nonsens mentaliteit en gedreven om elkaar te helpen groeien, dat is waar Interim Transport Group voor staat. Bij Interim Transport Group scoren we samen.