Soorten Chauffeurs

Wanneer u met spoed een chauffeur nodig heeft voor bijzonder of gespecialiseerd transport, zoek dan niet verder dan Interim Transport Group. Wij kunnen uw bedrijf voorzien van de juiste chauffeurs in een mum van tijd, ongeacht de vereisten. Onze chauffeurs bezitten ervaring en/of certificering voor verschillende soorten transport, waaronder gevaarlijke stoffen en dubbel bemande bloementransport. De Verschillende soorten zijn als volgt:

ADR TRANSPORT

ADR-transport is een uitdaging wat betreft transport. Het vervoer van gevaarlijke stoffen moet voldoen aan strenge eisen. Omdat het voor veel bedrijven lastig kan zijn om op het laatste moment een ADR-gecertificeerde chauffeur te vinden of op korte termijn staat ITG paraat om uw bedrijf zo snel mogelijk van deze chauffeur te voorzien. Ook binnen de gevaarlijke stoffen transport bestaan weer verschillende terreinen die elk hun eigen ervaring vereisen. Bekijk hier de verschillende soorten. Er zijn in totaal 9 ADR klassen waar in totaal nog eens 29 verschillende soorten bij komen kijken. Dit zijn de verschillende klassen waar ITG chauffeurs voor kan leveren:

Klasse 2: Gassen

Klasse 3: Brandbare vloeistoffen

Klasse 4: Brandbare vaste stoffen

Klasse 5: Oxiderende stoffen

Klasse 6: Giftige en infectueuze stoffen

Klasse 8: Bijtende stoffen

Klasse 9: Diverse gevaarlijke stoffen en voorwerpen

LZV

LZV’s (Langere en Zwaardere Vrachtautocombinaties) zijn een populaire keuze voor bedrijven die langdurig transport over langere afstanden willen realiseren. De voordelen van deze typische vervoersoplossingen liggen vast: besparing op brandstof en minder uitstoot, meer vracht in minder tijd, kostenefficiëntie, en hoeft er minder vaak worden gestopt bij grensovergangen.

Interim Transport Group kan u helpen bij het regelen van LZV-chauffeurs als uw bedrijf die op korte termijn nodig heeft.

DUBBELBEMANDE CHAUFFEURS

Dubbel bemand rijden biedt bedrijven veel voordelen, waaronder tijdswinst en meer flexibiliteit bij het regelen van transport. Met dubbel bemande chauffeurs kunnen goederen op de meest efficiënte manier vervoerd worden over middellange en lange afstanden. Denk dan aan producten die vers moeten blijven zoals voedingswaren of bloemen.

Interim Transport Group levert met trots dubbel bemande chauffeurs met de juiste certificering aan bedrijven. Onze gescreende en getrainde chauffeurs zijn goed voorbereid om te rijden in LZV’s volgens de geldende veiligheids- en prestatienormen.

DISTRIBUTIE

Distributieprocessen zijn een essentieel onderdeel van het bedrijfsleven. Professionele vrachtwagenchauffeurs staan aan de basis van transport overal ter wereld, waaronder zeecontainer transport, supermarkt distributie, stukgoed, geconditioneerd transport en bloementransport. Zonder deze chauffeurs kunnen bedrijven hun producten niet tijdig aanleveren. Soms kan het voorkomen dat er onverwachts geen chauffeur beschikbaar is of dat er moeilijk een te vinden is. ITG kan ook in de distributie de uitkomst bieden; met meer dan 250 betrouwbare chauffeurs kunnen wij snel en veilig uw product naar de juiste bestemming aanleveren. Voor meer informatie over hoe ITG u kan helpen bij de distributie van uw goederen, bekijk dan deze pagina.

ZEECONTAINER TRANSPORT

Voor veel bedrijven is het vervoer van goederen met behulp van zeecontainers essentieel om hun logistieke processen op tijd te laten verlopen. ITG biedt chauffeurs die geschikt zijn voor het vervoeren van deze containers over lange afstanden. Onze chauffeurs die hiervoor in aanmerking komen kennen de Rotterdamse havens en Antwerpse havens uit hun hoofd en hebben dan ook geen probleem met het laden en lossen. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe ITG u kan helpen met containers vervoeren.

SUPERMARKT DISTRIBUTIE

Supermarkt distributie is van cruciaal belang voor de welvaart en vitaliteit van veel organisaties en landen. ITG biedt bedrijven die plotseling met personeelstekort of ziekteverzuim te maken krijgen, professionele chauffeurs die hun product snel, efficiënt en veilig naar hun bestemming brengen. Onze chauffeurs zijn speciaal getraind om alle unieke eisen waaraan supermarkt distributeurs moeten voldoen te vervullen: denk hierbij aan het naleven van wet- en regelgeving. Wilt u meer informatie over de vrachtwagenchauffeurs die wij aanleveren voor supermarkt distributie? Bekijk dan deze pagina over supermarkt distributie.

 

STUKGOED

Stukgoed transport is een van de meest fundamentele en cruciale vormen van logistiek, waarmee alles wat je online bestelt of grote consumentenartikelen kunnen worden vervoerd. Het vinden van voldoende personeel om het stukgoed transport te garanderen is echter één van de grootste uitdagingen in deze sector. ITG biedt ervaren chauffeurs die uw bedrijf kunnen helpen bij het betrouwbaar vervoeren van stukgoederen op korte termijn. Onze chauffeurs zijn goed getraind in stuur- en veiligheidsnormen om ervoor te zorgen dat uw product snel en efficiënt op tijd aankomt. Heeft u behoefte aan stukgoed chauffeurs of wil u meer te weten komen? Klik dan op de link.

 

GECONDITIONEERD TRANSPORT

Vervoert u kostbare en gevoelige goederen en bent u op zoek naar chauffeurs die deze goederen betrouwbaar kunnen vervoeren maar mist u het personeel? ITG staat paraat om te helpen met geconditioneerd transport, waarbij chauffeurs voldoen aan de voorwaarden om te kunnen rijden met voertuigen met een ATP-keuring. Onze specialisten zijn bekend met alle vormen van vervoer, waaronder het transport van bloemen in Nederland. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe ITG u kan helpen bij geconditioneerd transport.

 

BLOEMEN TRANSPORT

Flora Holland is de grootste bloemenveiling ter wereld en bevat meer dan 90% van de Nederlandse bloemenhandel. Al die bloemen moeten door heel Europa vervoerd worden, wat een speciale behandeling vereist. ITG begrijpt dat maar al te goed en daarom maken we gebruik van dubbel bemande vrachtwagens om zo efficiënt mogelijk bloemen gerelateerd transport te organiseren. Onze chauffeurs hebben kennis en ervaring op het gebied van bloemen transport, zodat ze alle vereisten voor dit soort vervoer betrouwbaar kunnen uitvoeren. Klik op de link om meer te weten te komen over de chauffeurs voor het transport van bloemen.

Conclusie

Al met al biedt Interim Transport Group een uitgebreide oplossing voor het vervoeren van bijzonder of gespecialiseerd transport. Met ervaren chauffeurs kunnen wij altijd verzekeren dat u een chauffeur krijgt die past bij zowel uw bedrijf als de opdracht zelf. Met onze 250 chauffeurs die allemaal binnen deze soorten transport vallen kunt u altijd geholpen worden. Als u dus op zoek bent naar betrouwbare en efficiënte chauffeurs voor bijzonder of gespecialiseerd transport, dan is ITG uw beste keuze. Wilt u snel geholpen? Neem dan contact met ons op!