Distributie chauffeurs

Distributieprocessen zijn een cruciaal onderdeel van het bedrijfsleven. Professionele vrachtwagenchauffeurs spelen een belangrijke rol bij het vervoer van goederen overal ter wereld, waaronder zeecontainer transport, supermarkt distributie, stukgoed, geconditioneerd transport en bloementransport. Zonder deze chauffeurs zouden bedrijven hun producten niet op tijd kunnen afleveren aan hun klanten. Het wil nog wel eens voorkomen dat een vrachtwagenchauffeur plotseling uitvalt. Wat tegenwoordig nog meer voorkomt is dat bedrijven een vrachtwagenchauffeur niet eens kunnen vinden. Bij ITG kunnen we met meer dan 250 binnen een mum van tijd betrouwbare chauffeurs die uw producten snel en veilig naar de juiste bestemming aanleveren. Neem contact met ons op voor meer informatie over hoe wij u kunnen helpen bij het vinden van de juiste vrachtwagenchauffeur voor uw bedrijf!

 

Soorten distributie 

Binnen de distributie branche zijn er allerlei soorten chauffeurs waar bedrijven behoefte aan zouden kunnen hebben. Sommige vereisen andere certificaten, en andere vereisen weer een goede pak ervaring met bijvoorbeeld havens of de manier van lossen. Als uw bedrijf dan een tekort aan chauffeurs heeft of met spoed een chauffeur nodig heeft, is het belangrijk om te weten dat ITG vrachtwagenchauffeurs binnen al deze categorieën kan leveren.

Zeecontainer transport

Zeecontainers zijn een voordelige en efficiënte manier om producten wereldwijd te vervoeren. Speciale voertuigen en trailers, die speciaal ontworpen zijn voor het verplaatsen van containers over lange afstanden, maken dit mogelijk. Als ze aankomen in de havens moeten de containers nog naar hun bestemming worden gebracht en daarom is de distributie met vrachtwagens essentieel. Het is dan ook een cruciaal onderdeel van niet alleen de Nederlandse, maar de gehele Europese economie. Erg veel bedrijven hebben daarom een behoefte aan betrouwbare chauffeurs die containers veilig vanuit havens naar bepaalde locaties kunnen vervoeren. Ons team biedt betrouwbare chauffeurs die uw producten snel en veilig naar hun bestemming aanleveren. Leer meer over chauffeurs voor zeecontainer transport.

Vacature-Chauffeurs ITG

supermarkt distributie

De supermarkt distributie is de slagader van het Nederlandse welzijn. Leveranciers moeten innovatieve oplossingen bedenken om aan de actuele behoeften van hun klanten te voldoen, terwijl ze tegelijkertijd rekening houden met de unieke eisen van supermarkten en gebonden zijn aan wet- en regelgeving. Professionele chauffeurs spelen hierbij een belangrijke rol door het vervoer betrouwbaar, gemakkelijk en veilig te maken. In de afgelopen jaren is duidelijk geworden hoe essentieel transport is voor de vitaliteit niet alleen van organisaties maar ook landen. Personeelstekorten en ziekteverzuim gooien meer en meer roet in het eten. ITG staat altijd klaar om bedrijven die plotseling personeel missen te helpen bij supermarkt distributie. Ons team heeft ervaren chauffeurs die uw product snel, efficiënt en veilig naar hun bestemming brengen.

Stukgoed 

Stukgoed transport is een van de meest fundamentele en cruciale vormen van logistiek. Het is onmisbaar bij het vervoer van goederen, zoals alles wat u online bestelt of bijna alle grote consumentenartikelen. Het vinden van voldoende personeel om het stukgoed transport te garanderen is echter één van de grootste uitdagingen in deze sector. Zelfs als uw bedrijf genoeg chauffeurs in dienst heeft, kan personeelstekort ontstaan wanneer er plotseling iemand ziek wordt of niet meer beschikbaar is. ITG kan uw bedrijf helpen met deze situatie door snel en efficiënt ervaren chauffeurs aan te leveren die hun taken betrouwbaar en veilig uitvoeren.

vrachtwagenchauffeur-supermarkt

Geconditioneerd transport 

Als u kostbare en gevoelige goederen heeft die op de juiste wijze verzonden moeten worden, maar de nodige vrachtwagenchauffeurs mist, dan bent u bij ITG aan het juiste adres. Met onze kennis van geconditioneerd transport staan wij klaar om u te helpen bij het vinden van betrouwbare chauffeurs met de juiste vaardigheden om kwetsbare producten veilig vervoeren. Geconditioneerd vervoer heeft te maken met alle vormen van vervoer die moeten voldoen aan de ATP-keuring. ITG verzorgt meerdere vormen van geconditioneerd transport. Denk dan aan versproducten, met name vlees en andere soorten voedsel die een houdbaarheidsdatum hebben. Een van de specialismen van geconditioneerd transport die in Nederland veel voorkomt is het transport van bloemen.

Bloemen transport 

Flora Holland is de grootste bloemenveiling van de wereld met meer dan 90% van de Nederlandse bloemenhandel. Al deze bloemen moeten dan ook door heel Europa vervoerd worden. Dit zijn gevoelige goederen die speciaal behandeld moeten worden om hun waarde te behouden. Bij ITG begrijpen we als geen ander dat bloemen zo snel mogelijk en onder juiste omstandigheden geleverd moeten worden. Daarom hebben wij dubbel bemande vrachtwagens om bloemen gerelateerd transport binnen Europa zo efficiënt mogelijk te organiseren. Onze chauffeurs staan klaar om betrouwbare service te leveren die aan alle vereisten voor bloemen transport voldoen.

 

Het belang van vrachtwagenchauffeurs 

Kunt u de vacatures niet gevuld krijgen? Heeft u met spoed een vrachtwagenchauffeur nodig? Zonder deze medewerkers komt de werking van uw bedrijf nogal in het gering. Vandaar dat ITG bedrijven voorziet van nood- en interimdiensten van vrachtwagenchauffeurs. Zolang er geen zelf rijdende vrachtwagens bestaan zal elke organisatie niet zonder zijn vrachtwagenchauffeurs kunnen. Meer weten over hoe ITG dit voor uw bedrijf kan doen? Neem dan nu contact op!