Chauffeurs gezocht?

Andere banen

Vandaag de dag, staan bedrijven voor een uitdaging als het gaat om hun personeelsbestand. Steeds meer bedrijven hebben behoefte aan goed opgeleide chauffeurs – dus hoe kunnen ze die vlot vinden? Bent u op zoek naar chauffeurs met verantwoordelijkheid en integriteit waarop uw bedrijf kan vertrouwen? Zijn betrouwbare werknemers moeilijk te vinden en kunt u geen chauffeur vinden op korte basis of voor specifieke klussen? 

ITG wat staat voor Interim Transport kan u hierbij helpen. Niet elk bedrijf heeft altijd vrachtwagenchauffeurs nodig, soms vallen er ineens chauffeurs uit en soms komen er simpelweg nieuwe klussen op uw pad die snel geregeld moeten worden. Wij kunnen daarvoor op ontzetten kort termijn chauffeurs voor uw regelen. Wij zijn 24/7 beschikbaar wat altijd goed uitkomt vooral als u chauffeurs zoekt met spoed. ’s Avonds bellen betekent dat er de volgende morgen al een vrachtwagenchauffeur klaar kan staan om u te helpen. Dat is een van de krachten van ITG.

24/7 Chauffeursdiensten

Interim betekent dus in dat wij chauffeurs kunnen leveren op korte basis. Dat houdt niet alleen de Benelux in. Sterker nog, in heel Europa. Onze meer dan 250 chauffeurs kennen een diversiteit aan talen waardoor ontzettend veel plekken in Europa ook nog eens bereikt kunnen worden in de juiste taal. Met 3 locaties in Nederland en nog eens 4 in het buitenland bent u verzekerd van geweldige service waar dan ook. Sommige logistieke planningen zijn krap. Goederen moeten soms een verre afstand reizen binnen een korte tijd. Als u dan ineens vrachtwagenchauffeurs nodig heeft zijn er bijvoorbeeld ook mogelijkheden voor dubbelbemand rijden. Hierdoor kan ad hoc elke vracht op de juiste bestemming komen, waar dat dan ook mag zijn.

Door al deze mogelijkheden zorgen wij ervoor dat tijd en ruimte geen kwesties meer zijn in uw logistiek. Alles kan geregeld worden!

Vrachtwagenchauffeurs gezocht?

Als tijdelijk uitzendbureau leveren wij vrachtwagenchauffeurs. Niet alle chauffeursdiensten zijn echter hetzelfde. Een van onze specialiteiten ligt bij de bloemen transport. Denk dan aan de bloemen van Flora Holland in Aalsmeer. Ook containervervoer vanuit de haven van Rotterdam en distributie voor Albert Heijn behoren tot een van onze voornaamste diensten. Natuurlijk is er veel meer mogelijk.

Andere soorten chauffeurs die wij regelmatig uitzenden zijn bijvoorbeeld LZV chauffeurs, chauffeurs voor stukgoed transport. Geconditioneerd vervoer is iets waar we veel chauffeurs voor uitzenden. Het bloementransport van Flora Holland valt daar bijvoorbeeld onder. Supermarkt distributie zoals bij Albert Heijn is een grote dienst die wij leveren. Ook de dubbel bemande chauffeurs die eerder al benoemd werden zijn mogelijkheden, maar die mogelijkheden zijn er nog veel meer. Er zijn allerlei chauffeurs voor elk probleem zodat we bijna elke oplossing kunnen bieden. Voor alle soorten chauffeurs kunt u deze tekst lezen. Weet u niet zeker of uw geval bij deze soorten past? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen om direct geholpen te worden.

Uitzendbureau vrachtwagenchauffeur

Als uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs is ITG van onschatbare waarde voor wie flexibiliteit van chauffeurs nodig heeft op elke afstand. Ons uitzendbureau kan ervaren en gekwalificeerde chauffeurs bieden met een marktconform salaris en goede leefomstandigheden. We hebben een sterk team van meer dan 250 chauffeurs die opgeroepen kunnen worden om elk bedrijf te ondersteunen. Met ons uitgebreide screeningproces zorgen we ervoor dat al onze chauffeurs voldoen aan de hoogste normen op het gebied van veiligheid en efficiëntie. 

Als uitzendbureau kunnen we onze chauffeurs op een ontzettend korte basis uitzenden naar bedrijven die dit nodig hebben. De uitbetaling wordt gedaan via een payroll overeenkomst. Dit doen wij via het bedrijf Payoffice in Eindhoven die er voor zorgen dat onze chauffeurs altijd netjes betaald krijgen. Als bedrijf verzorgen wij ook huisvesting voor onze chauffeurs. Ook hierin proberen wij de hoogste normen aan te houden in tegenstelling tot wat vaak gebeurt bij internationale arbeiders. We hanteren hierin de normering van het SNF wat er voor zorgt dat onze werknemers altijd in verantwoorde omstandigheden kunnen leven. Bekijk hieronder de overige veelgestelde vragen.

In principe werken we bij ITG met payroll overeenkomsten via Payoffice in Eindhoven. We zenden chauffeurs dan uit op verschillende manieren. De opdrachten verschillen en ze kunnen dan eenmalige opdrachten krijgen of opdrachten waar ze wekelijks, 4 wekelijks of maandelijks via full-time dienst betaald krijgen.

ITG is gespecialiseerd in een snelle uitzending van chauffeurs. Onze service staat 24/7 voor u klaar. Als er ook maar iets gebeurt zou u bij wijze van spreken ’s avonds laat nog kunnen bellen en ’s ochtends een invallende chauffeur geregeld hebben. Met meer dan 30 jaar ervaring ligt onze kracht dus in snelle oplossing. Heeft u een probleem? Neem dan snel contact op.

Wellicht bent u op zoek naar een chauffeur voor een vrachtwagen met het rijbewijs C of CE. Misschien bent u wel op zoek naar een chauffeur met specifieke kwaliteiten en bevoegdheden. Bij ITG kunnen wij diverse chauffeurs op zeer kort termijn aanbieden. Onze mogelijkheden bevatten onder andere chauffeurs gespecialiseerd in:

  • Distributie
  • LZV
  • Stukgoed
  • Geconditioneerd transport
  • Zeecontainer transport
  • Supermarkt Distributie
  • Dubbel bemande chauffeurs
  • bloemen transport

 

Dit zijn de specialiteiten van ITG, maar er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden. Wij leveren ook regelmatig chauffeurs die ADR transport en Bulk transport en nog veel meer. Elk geval is ander, dus als u opzoekt ben naar een chauffeur kunt u het beste contact opnemen

U kunt een offerte aanvragen door eerst contact op te nemen zodat wij goed kunnen kijken naar de specifieke benodigdheden van uw bedrijf zodat de offerte perfect op maat gemaakt kan worden.

Een uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs kan het voor andere bedrijven gemakkelijker maken door hen te voorzien van een kant-en-klare pool van gekwalificeerde en ervaren vrachtwagenchauffeurs. Het uitzendbureau screent de achtergrond, vaardigheden en kwalificaties van potentiële kandidaten om ervoor te zorgen dat ze goed passen bij het bedrijf waar ze te werk gaan. Dit maakt het veel gemakkelijker voor werkgevers om de juiste persoon voor de baan te vinden. Vooral als bedrijven ineens zonder chauffeur komen te zitten kan dit de werkzaamheden ontzettend belemmeren en heel veel geld kosten. Met ITG kunt u dus kosten besparen door de grootste noodgevallen op te lossen.

Graag nemen wij contact op om de flexibele behoefte van uw bedrijf in kaart te brengen.

De algemene voorwaarden van ITG behandelen:

-De algemene informatie over de voorwaarden

-Totstandkoming van een Overeenkomst

-Wijzigingen

-(On)uitvoerbaarheid van de Overeenkomst, overmacht

-verplichtingen Inlener

-Aangaan arbeidsverhouding met Arbeidskracht

-Identificatie en persoonsgegevens

-Arbeidsconflicten/conflicten op de werkvloer

-Aansprakelijkheid ITG

-Aansprakelijkheid Inlener

-Facturatie en betaling

-Geheimhouding

-Ontbinding

-Toepasselijk recht en forumkeuze

Om de algemene voorwaarden te lezen kunt u op de link in deze tekst klikken. Ook staat het bestand van de algemene voorwaarden helemaal onderin in de zogehete ‘footer’ van de website.

Vanwege onze grote flexibiliteit zijn er ontzettend veel gevallen waar wij van dienst kunnen zijn. Omdat er zoveel verschillende mogelijkheden zijn kunnen wij het best een oplossing bieden die precies bij uw bedrijf past. Daarom nemen we graag contact op om alles zo gepersonaliseerd mogelijk aan te kunnen bieden.

Het kan voorkomen dat er klachten zijn of opmerkingen. Natuurlijk willen we een zo goed mogelijk verloop waardoor u bij problemen contact op kunt nemen met het desbetreffende contactpersoon. Bij problemen klachten of andere zaken die meer spoed vereisen een een hoge prioriteit hebben kunt u contact altijd contact opnemen door te bellen. Bij ITG hanteren we een service van 24 uur per dag waardoor belangrijke problemen altijd zo snel mogelijk opgelost kunnen worden. Neem contact met ons op.