Bloemen transport Chauffeur

Is uw chauffeur ziek? Heeft u nooit een chauffeur kunnen vinden en heeft u onmiddellijk een chauffeur nodig? ITG biedt dan wat u nodig heeft. Bij ITG leveren wij vrachtwagenchauffeurs aan allerlei soorten bedrijven waaronder bedrijven die bloemen transporteren. Onze chauffeurs hebben de ervaring en kennis die nodig is om uw bloemen op tijd en in perfecte conditie af te leveren. We werken alleen samen met professionele chauffeurs, die grondig worden gescreend voor toelating tot ons chauffeursbestand. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw bloemen door een deskundige worden vervoerd. Onze chauffeurs hebben een indrukwekkende staat van dienst en weten precies hoe ze met de bloemen moeten omgaan, wat resulteert in betrouwbare levering van uw product. Als u meer informatie wilt over wat ITG kan bieden op het gebied van bloementransport, lees dan verder om hier meer over te leren!

 

Bloemen transport

Bloemen zijn een van de grootste export producten van de wereld. De grootste bloemenveiling van de wereld staat in Nederland en dat is Flora Holland. Meer dan 90% van de Nederlandse handel in bloemen gaat dan ook via Flora Holland, van waaruit onze chauffeurs bloemen over heel Europa bezorgen. Zoals iedereen weet zijn bloemen gevoelige goederen. Ze vereisen een goede verzorgen en ze moeten in de juiste condities gehouden worden, anders verliezen ze hun waarde. Hierdoor vallen bloemen onder geconditioneerd transport. Als deze bloemen naar Zuid-Frankrijk of Italië getransporteerd moeten worden moet dat binnen een zo snel mogelijke tijd gebeuren. Hierdoor worden deze bloemen vaak getransporteerd door middel van dubbel bemande vrachtwagens.

Zoekt u chauffeurs voor de bloemen transport?

Omdat de bloemen transport zo ontzettend groot is is er ook een immense hoeveelheid aan vrachtwagenchauffeurs nodig om het transport van deze bloemen gaande te houden. Door omstandigheden kan het dan ineens gebeuren dat uw bedrijf zonder een chauffeur zit. In deze huidige arbeidsmarkt is de kans al helemaal groot dat u geen chauffeurs kunt vinden om bloemen te vervoergen. In dat soort situaties komt ITG van pas. Als Interim Transport Group hebben wij meer dan 250 chauffeurs die ervaring hebben in allerlei vakgebieden. Hierdoor kunnen we met spoed de benodigde chauffeurs regelen voor uw bedrijf. Stel dat u om 10 uur ’s avonds belt kunnen wij de volgende ochtend al een chauffeur voor u geregeld hebben. Deze bereikbaarheid is de kracht van ITG. Aarzel dan ook niet om contact op te nemen.

Bloemen transport vacatures

Ben jij zelf een chauffeur en zou je zelf graag dubbel bemande ritten rijden. Dan heb je bij ITG de mogelijkheid daarvoor. Bij deze vacature kun je als dubbel bemand chauffeur ritten maken tussen de 26 en 32 uur. Hierbij rijd je vanuit Aalsmeer naar Italië of Zuid-Frankrijk om daar soms nog te helpen met lossen. Het doel is dus om zo snel mogelijk op de locatie aan te komen. Vanuit Italië of Frankrijk vlieg je weer terug naar Nederland en wordt je met de taxi opgehaald zodat je weer een nieuwe rit kunt maken. Dit is een ontzettend mooie dienst voor chauffeurs die al wat ervaring hebben. Zolang je geen vliegangst hebt een graag meedenkt met de klanten om deze bloemen zo goed mogelijk afgeleverd te krijgen kun je hier een goed salaris verdienen.