Zeecontainer transport

Voor bedrijven die snel professionals nodig hebben voor zeecontainer transport, biedt ITG de meest toegewijde oplossing. Onze chauffeurs zijn opgeleid en gecertificeerd om aan alle prestatienormen te voldoen, en worden regelmatig gemonitord om ervoor te zorgen dat de veiligheid altijd gegarandeerd is. Als het gaat om het transport van zeecontainers al is dat uit de havens van Rotterdam, Antwerpen, Duitsland of waar dan ook, ITG kan binnen no time de juiste chauffeurs uitzenden om uw bedrijf draaiende te houden.

 

Container transport

Zeecontainer transport is een economisch voordelige manier om goederen en producten rond de wereld te vervoeren. Dit soort containertransport maakt gebruik van speciale voertuigen die speciaal zijn ontworpen voor het veilig verplaatsen van containers over lange afstanden. Als deze containers via grote vrachtschepen in de havens aankomen moeten ze natuurlijk nog bij hun bestemming aankomen. Wie vaak op de weg rijdt kent de verschillende container merken al bijna uit zijn hoofd. Zo vaak rijden er vrachtwagens met containers over de weg. Dit vervoer is dan ook een hele belangrijke schakel in niet alleen de Nederlandse, maar de gehele Europese economie. Ontzettend veel bedrijven moeten dan ergens in hun transportketen zeecontainers van de haven naar een bepaalde locatie weten te vervoeren.

Cargocard & alfapass aanvragen

Chauffeurs die de havens van Rotterdam en Antwerpen willen binnen gaan moeten beschikken over de juiste middelen om dit te doen. Een chauffeur moet in het geval van Rotterdam een Cargocard hebben en in Antwerpen een alfapass. Deze passen kosten geld en zijn soms moeilijk te regelen. Gelukkig schaft ITG voor elke chauffeur die in de havens komt deze pas aan. Dit betekent dat uw bedrijf zich daar geen zorgen om hoeft te maken. Ook niet als de dienst op het laatste moment uitvalt en u dit opnieuw zou moeten regelen. Naast het regelen van de chauffeur zelf ontzorgt ITG u dus ook van de cargocards en alfapassen.

Chauffeurs met ervaring

De chauffeurs die wij bij ITG leveren zijn ‘Fit for the job’. Dit zijn chauffeurs die ervaring hebben met de havens, goed overweg kunnen met deze omgeving en bovendien makkelijk inzetbaar zijn om te zorgen dat de diensten van uw bedrijf perfect ingevuld zullen worden. Bij ITG specialiseren we ons in het snel kunnen leveren van chauffeurs. Dit betekent dat men ’s avonds zou kunnen bellen met een oproep voor een chauffeur en de volgende ochtend al een chauffeur zou kunnen hebben.  Ook bij het transporteren van goederen per zeecontainer kan ITG volgens onze doelen snelle en kwalitatieve chauffeurs leveren.

Natuurlijk bieden we veel meer dan alleen vrachtwagenchauffeurs voor het transport van zeecontainers. Binnen de distributie hebben we heel veel soorten chauffeurs met ervaring in die gebieden die op elk moment kunnen bijspringen om uw bedrijf van dienst te zijn. Andere soorten chauffeurs binnen de distributie zijn bijvoorbeeld bloemen transport of supermarkt distributie. Bent u geïnteresseerd of heeft u simpelweg onmiddellijk een chauffeur nodig. Doe dan hier een vrijblijvende aanvraag voor een offerte of neem contact op.

Vacature zeecontainer chauffeur

We zoeken ervaren en gemotiveerde containerchauffeurs die in Nederland werkzaam zijn. Denk dan aan de Rotterdamse havens, Antwerpen en verschillende havens in Duitsland als mogelijkheden. Als je ervaring hebt met transport per zeecontainers, een rijbewijs CE + Code 95 hebt en bij voorkeur in het bezit bent van een ADR-certificaat, dan is deze baan iets voor jou.

Ben jij een zelfstandige chauffeur? Weet jij de weg in alle grote havens en terminals? Kun jij communiceren in goed Engels en heb jij representatieve uitstraling? Je bent veel onderweg om containers te vervoeren dus je slaapt waarschijnlijk ’s nachts in je cabine. Denk jij dat je aan deze vereisten kan voldoen en zo’n 1000 € per week wil verdienen? Solliciteer dan nu!