Supermarkt Distributie

De bakermat van onze samenleving is toch wel de mogelijkheid om altijd van eten voorzien te zijn. Dat hebben we te danken aan de supermarkten. Het bevoorraden van deze supermarkten is echter een hele grote taak. Elke dag zijn duizenden vrachtwagens rond aan het rijden om de bevolking van eten te voorzien. Er hoeft maar iets te gebeuren of een chauffeur is in een keer niet meer in staat om te rijden en dan heeft uw bedrijf misschien wel vervanging nodig. Dat kan, maar wat tegenwoordig ook steeds meer voorkomt is dat bedrijven niet eens een chauffeur kunnen vinden. Daar bieden wij bij ITG een oplossing voor. Wij als uitzendbureau voor vrachtwagenchauffeurs kunnen met meer dan 250 vakkundige vrachtwagenchauffeurs vervanging regelen binnen elk gebeid. Onze chauffeurs worden regelmatig getraind om up-to-date te blijven met nieuwe wet- en regelgeving. Neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in wat ITG te bieden heeft!

 

Supermarkt distributie

De bevoorrading van supermarkten en distributie daarin is een uitdagende markt die veel investeringen en organisatie vereist. Om een succesvolle distributie te garanderen, moeten leveranciers voorzien in boeiende transportoplossingen om te voldoen aan de actuele behoeften van hun klanten. Unieke eisen van supermarkten en naleving van wet- en regelgeving zijn kwesties die serieuze aandacht verdienen. Professionele chauffeurs spelen hierin een belangrijke rol door het vervoer betrouwbaar, gemakkelijk en veilig te maken.

In de afgelopen jaren hebben we kunnen zien hoe belangrijk de transport sector is voor de vitaliteit van niet alleen maar een organisatie, maar ook een land. Ook hebben we personeelstekorten en een opschudding van het te werk gaan met personeel gezien. Het kan nu zomaar voorkomen dat een chauffeur ziek laat staan dat er al geen chauffeur was. ITG staat dag en nacht klaar om bedrijven die plotseling een chauffeur missen voor supermarkt distributie te leveren.

Voor goed opgeleide, ervaren en kwalitatieve chauffeurs staan wij uiteraard garant. Dit kan dan ook geregeld worden in een ontzettend korte tijd. Al deze factoren bij deze dienst is wat ITG uniek maakt. Echter, doen we niet alleen aan het leveren van chauffeurs voor de supermarkt distributie. Er zijn veel andere takken van logistiek en andere soorten distributie waar wij chauffeurs voor kunnen leveren.

 

vrachtwagenchauffeur-supermarkt

 

Vacature supermarkt

Wij zoeken ervaren en representatieve chauffeurs voor het bevoorraden van supermarkten van Albert Heijn in Nederland. Je werkt meestal van maandag tot vrijdag of zaterdag. En je begint vaak al vroeg in de ochtend, waarin je twee à drie ritten per dag rijdt om twee tot drie filialen te bevoorraden. Bij de winkels word je gelost.

Je vervoert producten in een koeloplegger door heel Nederland. Huisvesting is beschikbaar bij ITG, dichtbij het bedrijf. In deze baan ben je meer dan alleen een vrachtwagenchauffeur; je bent ook een afgezant naar onze klanten, die er op toe moet zien dat de precies goed behandeld wordt en goed blijft tijdens het transport.

Om te solliciteren moet je in het bezit zijn van een rijbewijs CE, Code 95, Digi pas en kun je Engels spreken. Als beloning krijg je een goed salaris met pensioenvorming, een complete set werkkleding en huisvestingsmogelijkheden binnen bereik van het bedrijf. Als je aan alle vereisten voldoet en op zoek bent naar een uitdagende baan, solliciteer dan nu!