Nieuwe vacature

Ben jij een ervaren chauffeur met een passie voor koeltransport? Heb je altijd al bloemen en planten willen vervoeren naar (Zuid) Duitsland, voornamelijk tijdens nachtelijke ritten? Dan hebben wij dé baan voor jou! Interim Transport Group is op zoek naar gedreven chauffeurs met een CE-rijbewijs om ons team te versterken en de koelketen van bloemen en planten draaiende te houden.

Je rijdt met goed onderhouden trekker-opleggers en combi’s, zodat je altijd verzekerd bent van kwalitatief topmateriaal tijdens je ritten. Deze baan draait niet alleen om rijden; het gaat om precisie, toewijding en de passie om kwetsbare goederen veilig en tijdig op hun bestemming te krijgen.

Wat maakt deze job uniek?

  • Nachtelijke ritten: Je vervoert bloemen en planten tijdens rustige nachturen, perfect voor wie houdt van rijden in de kalmere momenten van de dag.
  • Betrouwbare en veilige voertuigen: Wij zorgen voor uitstekend materiaal om mee te werken, zodat jij je volledig kunt concentreren op de weg.
  • Wekelijkse betaling: Je wordt wekelijks betaald volgens de TLN CAO, inclusief onkosten en overuren, zodat je nooit op je geld hoeft te wachten.

Wat verwachten wij van jou?

  • CE-rijbewijs: Jij hebt je papieren op orde en bent klaar om aan de slag te gaan.
  • Digipas en Code 95: Deze heb je nodig om je werk zonder problemen uit te voeren.
  • Ervaring met bloemen- en plantentransport: Je weet hoe je kwetsbare lading moet behandelen en hebt al ervaring in deze niche.

Wat bieden wij jou?

  • Wekelijkse betaling volgens de TLN CAO: Altijd een stabiel inkomen met opbouw van pensioen en directe uitbetaling van overuren.
  • Professionele werkkleding: Wij zorgen ervoor dat je er representatief uitziet en comfortabel werkt met de juiste kleding.
  • Werken met een topteam: Sluit je aan bij een bedrijf dat jouw vakmanschap waardeert en ondersteunt.

Ben jij klaar om bloemen en planten veilig en snel naar hun bestemming te brengen? Solliciteer dan direct en word deel van ons team! Samen zorgen we ervoor dat de bloemen en planten op tijd en in perfecte staat aankomen in Zuid-Duitsland.

📞 Call: +31(0)6 111 665 52
📧 Email:

jo**@in**************.nl












🌐 More Info: www.interimtransport.com
#ITGJobs #ChauffeursGezocht #Koeltransport #BloemenEnPlanten #NachtRitten

Samenvatting

Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij per direct op zoek naar ervaren koelwagen chauffeurs CE. Je vervoert bloemen en planten naar voornamelijk (Zuid) Duitsland. Er wordt veel gewerkt in de nacht.

Functie-eisen

Rijbewijs CE
Digipas
Code 95
Aantoonbare ervaring met bloemen en planten

Contact

Interim Transport Group
Kleine Veld 21, 7751 BG Dalen

Aanvraagformulier