Alles Draait Om Mensen!

Welkom bij Interim Transport Group, dé meest dynamische organisatie voor transportbedrijven en beroepschauffeurs, niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten. Bij ITG draait alles om efficiëntie en automatisering. Wij zorgen ervoor dat de juiste chauffeur altijd op de juiste plek is, 24 uur per dag, zeven dagen per week! Bij ITG staat de chauffeur centraal.

Bij ITG werken we uitsluitend met de allerbeste chauffeurs. Onze zorgvuldige selectieprocedure omvat een uitgebreide intake, referentiechecks en een rijtest in onze eigen combinatie. Alleen degenen die aan onze hoge normen voldoen, komen in aanmerking. Bovendien luisteren we goed naar de wensen van onze chauffeurs. Voor ons is het van cruciaal belang dat ze op de juiste plek terechtkomen. Zodra een chauffeur voor ITG rijdt, kan hij rekenen op uitgebreide begeleiding.

Bij ITG nemen we de planners van transportbedrijven graag het werk uit handen. Zij kunnen zich concentreren op de vracht zelf, terwijl wij zorgen voor de bezetting van de voertuigen, zowel nationaal als internationaal. Dat is onze kernactiviteit. We zijn klaar voor een nieuwe start met een frisse, moderne kijk op uitzenden. Met meer dan 30 jaar gecombineerde ervaring in de transport- en uitzendsector, begrijpt ITG de branche als geen ander.

Bij ITG draait alles om mensen, en we zijn er trots op om een essentiële schakel te zijn in de transportwereld.

#ITG #Transport #Uitzendbureau #Efficiëntie #Chauffeurs #KlaarVoorDeToekomst

meer artikelen

Welkom Denise!

Met veel trots verwelkomen we Denise, de tweede generatie Blanken in ons bedrijf! De komende zes maanden zal ze onze

Lees meer