Exclusief Vervoer op Maat – ITG heeft het allemaal!
Met onze onwrikbare toewijding aan excellentie is geen opdracht te groot en geen doel onbereikbaar. Maak kennis met onze gloednieuwe sprinter en trailercombinatie, speciaal ontworpen voor exclusief vervoer op maat.
Bij Interim Transport Group streven we voortdurend naar groei, zowel in omvang als in organisatie. Onze thuisbasis in Dalen wordt gevormd door een fantastisch team van meertalige planners die door wekelijks contact met chauffeurs uitstekende samenwerking realiseren. Wij geloven in duidelijke taal, een no-nonsense mentaliteit en een gedrevenheid om elkaar te helpen groeien. Bij Interim Transport Group boeken we samen succes.

📞 Neem vandaag nog contact op met ITG! 📞
Ben je klaar om de kracht van ITG’s exclusieve transportoplossingen te ervaren? Neem nu contact met ons op om uw specifieke behoeften te bespreken en laat ons toegewijde team een op maat gemaakt transportplan creëren dat uw verwachtingen overtreft.

✉ info@interimtransport.com
☎ +31 (0)524 – 87 01 15

meer artikelen

Alles Draait Om Mensen!

Welkom bij Interim Transport Group, dé meest dynamische organisatie voor transportbedrijven en beroepschauffeurs, niet alleen in Nederland, maar ook daarbuiten. Bij

Lees meer