vrachtwagen-lading
Vrachtwagenchauffeur gezocht met spoed?

Is er een chauffeur uitgevallen? Heeft u snel een oplossing nodig voor een uniek stukje logistiek? Heeft u zelf geen chauffeurs of kunt u er geen vinden maar moet u toch met spoed een klus klaren? Zoek dan niet verder. Wij hebben de juiste mensen voor uw behoeften! Ons team bij ITG staat klaar om u te koppelen aan deskundige en ervaren chauffeurs die aan al uw eisen voldoen. Met meer dan 250 chauffeurs, zijn we ervan overtuigd dat we ervoor kunnen zorgen dat uw goederen op tijd aankomen, waar ze ook naartoe gaan. Lees meer om erachter te komen hoe ons team uw bedrijf zo snel mogelijk van dienst kan zijn!

 

Spoed oplossing

Er zijn ontzettend veel manieren waarop er iets fout kan gaan in de logistiek. De wet van Murphy: “Als het fout kan gaan dan gaat het ook echt fout.” Deze wet is in de logistiek maar al te belangrijk om aan te houden. In de afgelopen jaren hebben we gezien hoe fragiel de logistiek kan zijn. Een chauffeur kan ziek worden, uitvallen of u kunt simpelweg geen chauffeur vinden dan is ITG de ideale oplossing om uw werkzaamheden aan te vullen. Hoe wij dit doen is door een van onze 250 chauffeurs te koppelen aan uw bedrijf. We kijken dan op alle vlakken of het een goede match is en dan kunt u op zeer snel de gewenste chauffeur geleverd krijgen. Al met al verzorgt ITG chauffeurs op zeer kort termijn. Extra informatie over chauffeurs gezocht  vindt je hier.

ITG-vrachtwagen

De sleutel zit in de naam – ITG Interim Transport Group

Soms is er nou eenmaal behoefte aan een tijdelijke oplossing voor een transport probleem. Gelukkig zit bij ITG de sleutel in de naam. Als “Interim Transport Group” kunnen wij dus interim chauffeurs regelen voor allerlei soorten situaties. Ons team van vrachtwagenchauffeurs is goed opgeleid en ervaren in alle soorten transport. Wij testen onze chauffeurs uitvoerig voordat ze bij ons komen werken. Omdat we zoveel chauffeurs hebben met zoveel verschillende kwaliteiten kunnen we op internationaal gebied aan allerlei talen voldoen. Bel ’s avonds om 11 uur en binnen no time kunnen we al iets geregeld hebben. Kortom, elke klus kan geklaard worden met de chauffeurs van ITG.

 

Kies uit verschillende transportdiensten

Ons team van vrachtwagenchauffeurs is dan ook goed opgeleid en ervaren in alle gebieden van vervoer. Wij bieden verschillende soorten chauffeurs om ervoor te zorgen dat alle soorten goederen op de meest efficiënte manier op de plaats van bestemming komen. Denk dan aan bijna alle ADR klassen, geconditioneerd transport, supermarkt distributie en nog veel meer. Bekijk welke soort chauffeur het best bij uw situatie past of neem contact om meer te weten te komen bij speciale gevallen.

 

Neem contact op!

Als u na het lezen van deze tekst genoeg weet of juist nog meer wilt weten, omdat de situatie van uw bedrijf wellicht anders is en een aparte aanpak vereist, dan kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen zodat wij kunnen kijken wat we voor u kunnen betekenen. Ons team in Dalen staat klaar om niet alleen de 250 chauffeurs te organiseren, maar ook om alle zaken daar omheen te regelen. Neem dus vooral contact op door te bellen of vul ons contactformulier in en u hoort vanzelfsprekend zo spoedig mogelijk van ons!

 

 

 

 

 

 

meer artikelen